Den svenska regeringen avser att höja fordonsskatten nästa år.

Varför?

Är det för att jävlas med sveriges befolkning. Är det för att de tror det förändrar något beträffande ”miljön”?

Det finns ingen som helst anledning att lägga skatt på något i Sverige som har med miljöfrågor att göra, Jo det finns en sak som förstör folks hälsa som borde beskattas rejält, det är socker.

Men i fallet med fordonsskatten är det bara pengar det är frågan om och absolut inget annat. Jag tycker att regeringen ska säga att staten behöver få in mer pengar för att framtiden ser så hopplös ut. Men skyll inte på att skatten har med taskig luft i Sverige att göra. Det är ju ren lögn.

För övrigt ät mer fett! Ät riktigt fett och inte margarin och otäcka konstgjorda bredbara ”smör”. Alla matprodukter med ordet ”light” är gift. Tobaksindustrin får inte längre använda beteckningen ”light” på cigarettpaketen, det vore även vara så för livsmedelsproducenterna. Det största hotet mot världens hälsa är kolhydrater (socker).

gift

Gift. Lättmjölk är farligt att dricka. Vi har aldrig konsumerat så dåliga livsmedel någonsin som idag. Alla så kallade ”lättprodukter” är en styggelse för mänskligheten. För industrin är de billiga att producera och en hel värld tror att yoghurt med 0,2 procent fett är nyttigare än en med fyra procent.

Ät fett! Eller vill du bli sjuk?

Här är beviset på att kolesterol är en bluff. Time Magazine insåg till slut att tidningen hade fel och gjorde en ”pudel” redan 1999. Fortfarande idag tror de flesta läkarna i Sverige är kolesterol är en betydande orsak till hjärt- och kärlsjukdomar.

time

Läs mer här:

https://pierrehanell.wordpress.com/2014/02/06/smor-vs-margarin/

Annonser